Verhuur.

Bartehuur door de jaren heen al flink uitgebreid, zo hebben wij nu oa.

1 grote bar, te huren met of zonder tap systeem
1 david tap met dubbele tap of enkele tap
1 beamer
1 danspaal
2 schuimmaschines
1 zwembad
1 luxe terrasheater op gas
1 flessen koelkast met raam
1 dj tafel
6 blacklights
2 neon balken
1 lichtmat
vele kerst verlichting
en vele toebehoren waaronder glaswerk, koolzuur tapspul en nog veel meer!

mail voor info REWE@BARTEHUUR.NL

Je eigen feest.

als je een feest wilt, verjaardag wilt vieren of gewoon heftig wil gaan feesten, een film triologie met een paar vrienden wilt houden op een mega groot scherm of een presentatie wilt houden, Een discotheek als woonkamer, een paaldans wedstrijd wilt of een wet tshirt party?? hoe gek het ook klinkt het is allemaal mogelijk!!!!!

Dus voor meer informatie of interesse laat t me weten en stuur een mailtje naar REWE@BARTEHUUR.NL

Onze apperatuur.

Even in het kort, wij van Bartehuur zijn gewoon een groep vrienden die zoveelmogelijk lol willen maken! soms loopt dit wat in het extreme (nu praat ik wat meer voor me zelf dan), maar feestjes daar gaan we voor!! Nu hebben we aan deze wat extremere feest ideeen het een en ander over gehouden ook om dit te gebruiken voor andere feesten. maar wilt u ook een feestje, kennen we je etc. dan valt alles te regelen, laat gewoon even wat weten!!

De bar huren kosten per dag 50euro en voor de tweede daaropvolgende dag 45euro. De bar afmetingen 140x60x122 mat zwart met kersenhouten werkblad. incl spoelbak met bierborstel en kraan, lekbak en tap mogelijkheid. De aansluiting van de kraan gaat via een gardena koppeling. slang tot 20m word meegeleverd. De verlichting van het werkblad is gedaan doormiddel van blacklight en van onder de bar indirect op de grond schijnend rood of blauw naar keuze.

de bar de bar met blacklight en rode gloed

Het vervoer is standaard genomen voor uw eigen rekening. tegen een vergoeding van 20 euro brengen wij de bar en halen deze weer op in gemeente vlissingen gemeente middelburg of koudekerke. Ergens anders komt er 20ct per km extra bij. Er word verwacht dat u zuinig omgaat met de bar en deze in ongewijzigde orginele staat terug brengt. Wij heffen een borg bedrag van 100euro die u na goede afloop weer voledig terug ontvangt. Ook verwachten wij een schone bar terug zonder plakresten.

Tap instalatie werkblad

Daarbij kunt u longdrink glazen 22cl er bij huren 5ct. per stuk. Dienblad Heineken 1euro, mooi koelkastje voor 25flesjes bier en 4 grotere flessen met glazendeur 15euro

Wij bieden de mogelijkheid om drank mee te huren. Wat u er onder moet verstaan is dat u vantevoren verteld voor hoeveel mensen het feest is, hoelang het feest duurt en wat er zoal wordt gedronken. u betaald dan alleen wat u die avond heeft verbruikt (ook aangebroken flessen). Dit alles kunnen wij leveren tegen scherpe prijzen!! een voordeel voor u is dat er altijd genoeg is, en slechts het aangebroken deel hoeft te betalen!

hop hop naar de shop bier

Verder hebben wij ter beschikking een mooi Intex zwembad 305cm rond met pomp en bijbehorende trap. Let wel op als u deze wilt gebruiken zorg dat de ondergrond schoon en vlak is en geen scherpe randen/ hoeken etc heeft. Het vullen van dit bad met een gewone huiskraan duurt ongeveer 7uur!!

Wilt u gaan paaldansen of lijkt u het leuk dit in u feest te betrekken hebben wij een danspaal die geschikt is voor huisen met een vlak plafond tussen 220 en 250 cm. De bevestiging gebeurt door middel van klem druk dus geen gaten boren nodig!!

Wilt u een film kijken of voetbal wedstrijd volgen, formule1, Topgear of een leuke film, een presentatie geven, De weerman na doen of gewoon een computerspelletje spelen? maar dan op 3METER diagonaal beeld?? hebben wij de oplossing!! een krachtige DLP beamer met wel 3700 ANCI lumen, aansluitbaar op zowat elk beeld signaal van tv, console of pc!

ACER DLP beamer simpel 120 x 120 cm projectorschermpje

licht en geluid.

Bij een goed feestje hoort ook een Dj. Het is mogelijk bij ons licht en geluid (met dj) te regelen! doe dit wel ruim optijd (minimaal 2weken van te voren) door even te emailen naar ons.

rockband van Klij

ook hebben wij een vaste huisband, Rockband Van Klij!
deze mannen en vrouw kunnen met hun jaren ervaring werkelijk alle klassiekers tot een spetterend succes brengen bij u op lokatie!

Als er verder nog vragen zijn horen we het graag!
email is REWE@BARTEHUUR.NL

Rolf E.