Wie zijn wij?

Een jong en dynamisch team vrienden vol feest vreugde en gekke ideeen,
door de jaren heen is er al heel wat berijkt en kijken we daar vol plezier op terug!

rede te meer voor nog een feesie!!!! haha

greetzz Rolf

 

Beste bezoeker!

Welkom bij Bartehuur!
geeft u een feestje, ben je jarig of zijn je ouders even weg?
huur dan nu een bar of ander feestspul bij ons!
mail vrijblijvend voor meer info naar REWE@BARTEHUUR.NL

ook voor al uw grafische werk:
posters, websites, wenskaarten etc.

Fotos van ons laatste grote eigen feest vrijdag 16 oktober 2009:
REWE the biggest and most badass house party 16 oktober 09

op naar het volgende feest!

evenementen.

filmavondjes zijn ook nog af en toe, deze worden na overleg gehouden, gezellig met een groepje vrienden.
Voor interesse mail eff en je word op de hoogte gehouden
waneer, wat en waar deze avonden zijn.

de maandag en/of dinsdag avond is het Mannenavond, gezellig aan de bar hangen etc.

ook hebben wij sinds kort een BBBBQ of terwijl een Big Badass Barbeque, deze steken we afentoe eens aan voor als kampvuur of een stukkie vlees warmen, maar niet te vergeten deze fikt alles haha.

Partners in crime

licht en geluid:

Rockband Van Klij,
Arnolds,
Danza partyservice,
Bax-shop.nl.
..

dranken ed.:

Lindsay van der Stel,
Sligro,
Tissink,
Soolsma.

Website:

PC extreme,
Kevin Tuns,
Ramon van Belzen.

diversen:

Regenboogshop,
Media Markt,
AlphaDeltaPhi (vancouver),
ACRZ,
SwCC,
Mrs. Sardana,
Warrior www.Airbrush-Art.nl
RauzerRods.com
V-Zweeden porsche specialist v-zweeden.com
Tuninghouse.nl
4elementsoutdoorsport.nl

de filosofie van BARTEHUUR.

Wij zijn altijd opzoek naar de ultieme party sfeer en dit proberen wij ook zo goed mogelijk in onze producten te uiten. Dit concept is namelijk meer op eigen gebruik gebaseerd dan op marketing. Dit komt mede omdat de eerste bedoeling van bijvoorbeeld de bar was om iets speciaals te hebben voor een feestje. Pas na het feest werd er gedacht om hem om te bouwen voor een volgende keer. Om er nog wat geld uit te krijgen is de bar in de verhuur in de tussentijd..

HEINEKEN! torentje bouwen, jha dat kunnen we wel!

Geschiedenis

Het begon allemaal in september 2005 voor een feestje van Rolf. Er waren weer volop ideeën en gedachtes om weer een vet feest te geven op zaterdag 1 oktober 2005 beter dan zijn voorgaande.Hier voor werd het idee om een bar te bouwen wel erg serieus en uiteindelijk ook gerealiseerd.

Bartehuur is oficieel al ontstaan op 5 maart 2004 maar dat is een lang verhaal hahahaaa...
Het moment waar de ideeen uit de hand gingen lopen blacklight

nog blank mdf jha t eerste feestje met deze bar

lekker zootje Het eenigste feestje met riet en een dakje

Flessen taps 1x gebruikt, maar... wie weet bij REWE X-RATED 2..

Na dit feest zaten we dus met een bar. Rolf besloot de bar te verbouwen tot een uit 5 delen bestaande inklapbare bar. Het project nam nog veel geld en tijd in beslag maar het eind product mag er wezen.

De huidige staat van de bar

De bar is nu in 3 grondlagen en 2 kras en slijtvaste laklagen gezet (mat zwart). Werkblad: 140 x 60 keukenblad kersen / cognac met daarin een kraantje,en een spoelbak met afvoer, op een hoogte van 97cm. Bar plank: 146 x 30 kersen / cognac werkblad op een hoogte van 115cm Het onderstel, de voor en zijkant(en) zijn met scharnieren aan elkaar bevestigd. Uitgeklapt kan het werkblad en de barplank zo vast geklikt worden met behulp van handige clips. Aan de onderkant is er keuze tussen rood of blauw licht. Dit licht schijnt als gloed op de vloer en geeft een erg luxe uitstraling. Om toch te kunnen zien wat je doet en niet gelijk een overbelichte kamer te krijgen hebben we gekozen om blacklight te gebruiken om het werkblad te verlichten. Dit geeft ook mooie licht effecten met witte kleding en speciaal glas dat oplicht door blacklight. Zeer solide van constructie en binnen 5 minuten geïnstalleerd!!! De laatste verandering lente 2007 is dat er een spoelbak is geïnstalleerd en tapinstallatie is aangeschaft.

Andere apperatuur.

Inmiddels na wat meer feestjes is het verder uitgebreid waardoor wij nu ook in het bezit van een inklapbare dj tafel, verplaatsbare danspaal, zwembad met een doorsnede van wel 305m, een 512kanaals usb DMX besturings kast en zelfs een professionele DLP beamer.

Het logo

Het begon zoals hierboven al staat beschreven met een bar, vandaar de naam, die klonk wel goed dus niets meer aan doen lijkt me. Het logo, deze kwam pas later, eerst enkel de naam met gloed, later de bunny. Er zijn vele mensen die zich af vragen mag dit wel, een simpel antwoord is ja! het lijkt sprekend op de door andy warhold ontworpen playboy bunny logo, enkel deze is genoeg veranderd dat de rechten niet geschonden worden, de sugestie word nu slechts enkel gewekt. let maar op, het oog is groter en staat anders, de strik is weg, er zit een inkeping in vanonder en hij is in spiegelbeeld. Dit alles zorgt er voor dat het lijkt op de playboy bunny maar ook op de letter R met konijnen oren. namelijk de R van Rolf (of REWE).
later in 2009 is het logo ververst, er is meer diepte en beweging in gekomen, ook zijn de speakers toegevoegd om het een leuker voller logo te maken. Dit logo is vandaag de dag nog steeds in gebruik!

De Website.

Er kwam een website, eerst bartehuur.tk die vervolgens helaas werd opgezegd omdat dit een gratis acount was,
op msn groups kwam er een pagina http://groups.msn.com/REWE/bartehuur.msnw deze werd helaas opgeheven door dat groups er meer stopte.

in 2006 kwam er dan ook de website bartehuur.nl deze website hebben wij nog steeds, en zal ook voorlopig nog wel zo blijven!
deze site is sindsdien wel al 2x vernieuwd ververst en verscherpt, nieuwe info, andere looks en lettertype, kortom frisser, simpeler en duidelijker!

Kijk risicos nemen, daar zijn we goed in! Wha zit wel lekker dat heineken

Groeten van iedereen!!